woensdag 31 maart 2010

Some new things

Ik zat al een tijdje weg te dromen in de online shop van de h&m naar die mooie wedges met zwarte bandjes, maar omdat ik er zoveel klachten over had gehoord twijfelde ik of ik ze nog wel zou nemen. De schoenzool zou snel los gaan en er zouden bandjes na 2 dagen al los zijn gegaan, maar het weerhoude me niet om ze toch te bestellen! Dus ik ben vanochtend vroeg op gestaan (want ze vullen bij van 5:40 tot 06:00 uur) en heb ze besteld + een blauw taille rokje die ik al 12397 jaar wou.


Helaas komt het rokje pas half april en de schoenen zelfs half mei, prff. Dan maar weer fantaseren hoe ik ze ga combineren. Ik denk met zwarte panty + leren jasje met veel zilveren sieraden.

Oke, nu ga ik nog even de herhaling op RTL-gemist kijken van Running In Heels, dat is trouwens sinds het begon mijn favoriete programma geworden! Ik ben normaal helemaal niet een persoon die vaak TV kijkt, maar dit móet ik gewoon zien, al wordt het wel laat uitgezonden, dus kijk ik de dag erna maar de herhaling! See ya later girlsss!

1 opmerking:

  1. Je blog ziet er al leuk uit. Ik kom zeker nog eens kijken. xx

    http://all-eyes-on-me-hetty.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen